sâmbătă, 17 aprilie 2010

300 SI MUZICA ROCK


Doua formatii Monowar si Rammstein,muzica rock,doua videoclipuri din acelas film,300 a regizorului Zack Snyder dupa un scenariu a lui Frank Miller.Regele spartan Leonidas (Gerard Butler), insotit de numai 300 de soldati, a blocat singura cale de acces prin care numeroasa armata a lui Xerxes I (Rodrigo Santoro) putea patrunde in interiorul teritoriului grec. Dupa cateva zile de batalie, armata greceasca a decis sa se retraga, fiind depasita numeric de fortele persane.
Retragerea i-a fost asigurata de grupul de 300 de soldati ai lui Leonidas, care s-au sacrificat pentru a bloca inaintarea persilor. Batalia de la Termopile este adesea utilizata ca un exemplu al avantajelor antrenamentului si al utilizarii inteligente a teritoriului, care pot transforma o situatie fara iesire intr-o izbanda, in conditii total neprielnice.
Misterios. Feroce. Formidabil. Spartanii sunt printre cele mai enigmatice culturi din istorie. Învăţaţi să nu se retragă niciodată, ei sunt luptătorii perfecţi. "Spartanii rămân un mister pentru toată lumea", spune Frank Miller, care a scris romanul grafic de mare succes "300" care a inspirat filmul. "Sunt după cum se poate demonstra unici prin faptul că sunt în totalitate o cultură de luptă, dedicată absolut războiului. Au un cod de onoare cum nu s-a mai văzut niciodată."

6 comentarii:

  1. Foarte bun filmul dar si videoclipurile impresionante.Multumesc Cora.Cum iti mai merge?

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de vizita si de intrebare,nici eu nu stiu ...ma las dusa de val deocamdata ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am ce comenta, doar să te salut. Noa serbus tu dragă "

    RăspundețiȘtergere
  4. serbus abbilbal,multumesc si tie de vizita...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai grija unde te duce valul.Cand nu sti cum te simti,esti mai tacuta?Ce faci cu armura la vara,cand o sa fie cald?Sa fi iubita,...mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. valul?..la suprafata sau in adanc ....iar armura nu o scot cu toata vara care vine...si am invatat sa fiu tacuta...

    RăspundețiȘtergere