joi, 30 decembrie 2010

FREE HUGS





Free hugs sau imbratisari gratuite este o miscare ce a inceput in Australia in anul 2004.Un australian sa gandit sa iasa in strada si sa imparta imbratisari gratuite trecatorilor.Efectul a fost extraordinar,a reusit sa faca lumea sa zambeasca.Ce a vrut sa fie un simplu gest pe strada a ajuns sa depaseasca toate granitele...in toata lumea se celebreaza acum o zi Free Hugs.
Avem nevoie de zambete si un simplu gest ca acesta ti-l poate aduce.Sa te trezesti pe strada ca o persoana necunoscuta te imbratisaza te va face cu siguranta sa zambesti .Este bine daca si pentru cateva secunde uiti de griji .Daruiti imbratisari si faceti lumea din jur sa zambeasca...

3 comentarii:

  1. Bună întâlnire în 2011 şi o îmbrăţişare virtuală.
    LA MULŢI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult vecine ,o imbratisare virtuala si tie...LA MULTI ANI

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu, prin intermediul blogului meu şi nu numai, fac asta de ani de zile. Am început de mult şi să ştii că dragostea pe care o dăruiesc oamenilor (chiar şi celor care nu mă înţeleg şi nu mă aprobă) mă face să mă simt bine cu mine şi fericită. Uneori oameni au nevoie să fie iubiţi, să fie luaţi prin surprindere...îi eliberează :). E frumos ce fac cei de mai sus!

    RăspundețiȘtergere